Skip to main content

Tafels

[av_heading heading=’Tafels’ tag=’h1′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-edtgu’ custom_class=” admin_preview_bg=”]
Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u zou willen overwegen ons te ondersteunen met de sponsoring van een tafel bij het Cure for Cancer Gala.

Wij bieden de mogelijkheid voor een tafel met 10, 8 of 6 personen, waarvan de kosten respectievelijk bedragen:

  • 10 stoelen € 12.500,-
  • 8 stoelen € 10.000,-
  • 6 stoelen € 7.500,-

Een mooie gelegenheid om uw vrienden, relaties of familie uit te nodigen voor een hele bijzonder avond. Maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om met een aantal partijen gezamenlijk 1 tafel te kopen. Denkt u daarbij aan 5 partijen die ieder 2 stoelen kopen voor € 2.500,-.

De kosten voor een tafel zijn exclusief BTW. Conform de giftenregeling voor de omzetbelasting is de Stichting omzetbelasting verschuldigd over de reële kostprijs van het diner en de feestavond.
De belastingdienst houdt hierbij een waarde aan van € 500,- per couvert. Het overige wordt beschouwd als donatie.

Mocht u nog vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met Nelleke Launspach op telefoonnummer 06 21 26 12 26 of per e-mail info@5.61.250.249.
[/av_textblock]

[av_sidebar widget_area=’onderzoeken’ av_uid=’av-979f2′]