Skip to main content

Doneren

Help ons meer kennis te vergaren!

Hoe kunt u bijdragen?

Directe ondersteuning van een arts-onderzoeker

Tijdens de Cure for Cancer Gala’s in 2013 tot en met nu hebben diverse sponsoren de handen ineengeslagen en gezamenlijk een arts-onderzoeker direct ondersteund.

Wilt u ook graag direct betrokken zijn bij de onderzoeken die plaatsvinden op het gebied van nier-, blaas- en prostaatkanker, dan stellen wij u graag in de gelegenheid voor directe ondersteuning van een arts-onderzoeker. De kosten voor een onderzoeker bedragen circa € 60.000 – € 70.000 per jaar. Zoals de sponsoren van vorige jaren deden kunt u de kosten ook samen met meerdere partijen delen.

Eenmaal per jaar zal met de sponsor(en) een evaluatiegesprek plaatsvinden tijdens een walking dinner dat ons wordt aangeboden door Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee in aanwezigheid van de betrokken onderzoekers en hun begeleider Prof.dr. Theo de Reijke. U wordt op de hoogte gebracht van de resultaten en vorderingen van het onderzoek, met na afloop een diner. Een mooie optie om dicht op het vuur te zitten!

Donaties

Indien u ons wilt steunen via een éénmalige gift, donatie of (periodieke) schenking, zijn wij u zeer erkentelijk. Een schenking kan op verschillende manieren worden gedaan, variërend van een reguliere bankoverschrijving tot een officiële schenkingsakte.

Meer informatie vindt u op de site van de Belastingdienst, maar u kunt natuurlijk ook met ons contact opnemen via telefoonnummer 06 21 26 12 26.

Sponsoring van een tafel bij het Cure for Cancer Gala

Met de sponsoring van een tafel ondersteunt u in zeer belangrijke mate ons streven naar meer en beter onderzoek bij nier-, blaas- en prostaatkanker.

Wij verwelkomen u graag als gast tezamen met uw vrienden, familie of relaties tijdens het veertiende Cure for Cancer Gala op 16 september 2023 in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk. Sponsoring van een tafel bij het Cure for Cancer Gala kan voor 10, 8 of 6 personen.
De kosten bedragen respectievelijk € 12.500.–, € 10.000,– en € 7.500,–, excl. btw.
De mogelijkheid bestaat ook om met een aantal partijen, bijvoorbeeld uw vrienden of familie, gezamenlijk een tafel te kopen. Denkt u daarbij aan 5 partijen die ieder 2 stoelen sponsoren voor € 2.500,–.

Sponsoring door middel van een veilingkavel

Het inzamelen van geld heeft onze speciale aandacht tijdens het Cure for Cancer Gala. Tijdens het Cure for Cancer Gala, vinden daarom een verloting en een veiling plaats. De laatste onder de bezielende en professionele begeleiding van een veilingmeester.

Heeft u interesse?

Dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met het met de directeur fondsenwerving van de Stichting Cure for Cancer,  Nelleke Launspach, +31 (0)6 53 139 636.

Het rekeningnummer van de Stichting Cure for Cancer is ondergebracht bij Rabobank regio Schiphol.

Rekeningnummer:  NL77 RABO 0152 8060 67
BTW: NL8198.91.678B01
KvK: 34311747

Namens het bestuur van de stichting  Cure for Cancer hartelijk dank!